KIRŞEHİR / AKPINAR - AKPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Kurum kültürü oluşturmak ve kurumdan beklentileri öğrenmek adına öğretmenlerimizle toplantı yaptık. Öğretmenlerimizin beklentilerinin başında rahat edebilecekleri bir öğretmenler odası gelmektedir.

Kas

İlçe Devlet Hastanesinden okulumuza davet ettiğimiz sağlık personeli öğrenci ve velilerimize diyabet, çocuk hastalıkları ve okulda sağlığı koruma yolları hakkında bilgiler verdi. Seminerde öğrencilerimiz merak ettiği konularda sorular sordular.

Seminere katılan bütün veli ve öğrencilerimize diyabet ile ilgili broşürler dağıtıldı.

Kas

Kırşehir Valiliğimizin başlattığı salavat yarışmasında okulumuz öğrencileri 3milyon salavatı tamalamak için çalışıyor. Ayrıca ilçemizde en çok salavat çeken 3 öğrencimiz valimiz tarafından ödüllendirilecektir. Allah kabul etsin inşallah.

Kas

Zümre öğretmenlerimiz derslerin öğretim programlarına göre eğitim öğretim süreçlerinin planlanması içinKasım ayı aylık çalışma toplantısı yaptı.

Kas

Çevre paydaşlarımızdan olan İlçe Müftülüğü Müftümüz Sayın Abdullah KARACA velilerimize ´Mahremiyet´ semineri düzenlendi. Abduulah Bey ve seminere katılan tüm velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Emine ŞENLİK´in öğrencilerimizle yaptığı ebru çalışmaları ve koridor duvarlarımızdaki Hat Sanatı ile yazılmış hadis ve ayetlerden oluşan sergimiz öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Emeği geçen destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okulumuz koridorunda medeniyetimizi yansıtan eserlerler sergilendi. Öğrencilerimizin beğeni ile gezdiği sergimizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Kas

Akpınar İmam Hatip Okulları Ve Kur´an Kurslarını Yaşatma Derneği , daha önce de Nevşehir gezisine götürdüğü öğrencilerimize dizüstü bilgisayar hediye etti. Öğrencilerimize destek olan Dernek yetkililerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerle birlikte velilere diyabet (şeker hastalığı) hakkında bilgi verildi. Okulda diyabetli öğrencilere karşı sorumluluklarımız öğretmen ve velilere tanıtıldı. Okulda diyabet eğitimi programı ile ilgili videolara okulsaglıgı.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kas

Okulumuz öğretmen ve okul meclisi başkanı ve  öğrenciler ile yaptığımız toplantı sonucu yıl içinde yapılmasını düşündüğümüz etkinlikler belirllenmiştir ve  içerik bölümüne eklenmiştir.

Kas

Matematik öğretmenlerimiz Büşra DUYAR ve İbrahim YAĞMUR birinci dönem birinci yazılı yoklamalarının ardından öğrencilerin öğrenemediği kazanımları belirleyerek ilgili konuları tekrar etmeye karar verdiler. Çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Kompozisyon dalında Ortaokul düzeyinde Halime Esma YAZAN, Şiir dalında Emire GÜNEŞ adlı öğrencilerimiz birinci oldu.

Kas

Ölümünün 79. yıl dönümünde Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz. Ulu Önderimize ve silah arkadaşlarına Allah´tan rahmet diliyoruz.

Kas

Kızılay haftası kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Elif KARAMAN öğrencilerimize kızılayın tarihi, görevi, çalışmaları hakkında sunum yaptı.Dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin yardıma muhtaç tüm insanlara yardım ulaştıran, kan bağışları ile insanların hayat kurtarmasına aracı kızılay, hayırseverler desteği ile çalışmalarına tüm hızı ile devam etmektedir.

Sunum yapan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Her hafta bir dersi okuma saati yaptık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz belirlenen saatte ders boyunca kitap okuyor. Projemiz yıl sonuna kadar devam edecektir. Gönüllü velilerimizi de kitap okuma saatlerine bekliyoruz.