KIRŞEHİR / AKPINAR - AKPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Proje kapsamında eğitimalan öğrencilerimize ´AKRAN ARABULUCU´ rozetleri okulumuzda yapılan  törenle takıldı

May

MAYIS AYI DEĞERLERİMİZ ´MİSAFİRPERVERLİK VE YARDIMSEVERLİK´

değerlerimizi öğrencilerimize yaşatıp öğretebilmemiz dileği ile  emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

ULU ÖNDER ATATÜRK´ÜNçOCUKLARA SRMAĞAN ETTİĞİ DÜNYADAKİ BU TEK VE GÜZEL GÜN, İLÇEMİZ İLKOKULLARININ HAZIRLADIĞI GÜZEL ETKİNLİKLERLE VE TÜM OKULLARIN KATILIMI İLE KUTLANDI.

Nis

KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA İLÇEMİZ İMAM HATİP LİSESİ VE OKULUMUZ TARAFINDAN HAZIRLANAN ETKİNLİKLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE MÜFTÜLÜK TARAFINDAN DÜZENLENEN PROGRAMDA BÜYÜK BİR COŞKU İLE SERGİLENDİ.

Nis

ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED (S.A.V)´İN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMALA HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI.

Haberler uçurmuştun

Ebu Hureyre´nin diliyle: Benden sonra öyle kimseler gelecek ki,

Peygamberi görseydikde ne malımız ne de evladımız olsaydı diyecekler"

Ve Hz. Enes ile paylaşmıştın özlemini. Beni görmedikleri halde bana iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterdim"
Bugün yaşayan öyle gençler varki,
Neccar Oğulları´nın kızları değil belki,
Ama seni onlar da çok seviyor,
Gözyaşlarından belli ki seni canlarından çok seviyorlar.
Seni çok seviyoruz YA RASÜLULLAH(S.A.V.)

Nis

Potalı geri dönüşüm kutumuz sayesinde öğrencilerimiz, artık plastik şişeleri potaya atarken aynı zamanda geri dönüşüme katkı sağlamaktadır.

Projemize bu güzel ürünü göndererek destek olan Yozgat Belediyesi´ne şükranlarımızı sunarız

NİSAN AYI DEĞERLERİMİZ ´´ADALET VE TOPLUMSAL BARIŞ´´

Öğrencilerimizin, toplumca önemsenen toplumun en özel değerleri ile yetişmesi en büyük hedefimizdir.

Mrt

SINAV BAŞVURULARI 14NİSANDA SONA ERECEKTİR.

ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI İLE ANIYORUZ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü okulumuzda coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 7 Mart´ta yapılan deprem tatbikatında siren sesi ile sıralarının yanında güvenli pozisyonda beklemeyen başlayan öğrencilerimiz daha sonra okul bahçesinde güvenli bölge başarılı bir şekilde toplanmıştır. İnşallah böyle bir yaşamayız.

Şbt

23 Mayıs 2017 tarihinde okulumuzda düzenlenecek olan bilim fuarımız için çalışmalarımız başlıyor.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımıza herkes davetlidir.

Ock

İlçe Müftümüz Mevlüt ŞAHİN, İbrahim Hocamızla belge alan öğrencilerimize karne hediyesi dağıttı. Bütün öğrencilerimize başarılarının devamını ve iyi tatiller diledi. Hediyeleri için katkısı olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.