KIRŞEHİR / AKPINAR - AKPINAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Her ay düzenli olarak yapılan denemelerimizden nisan ayı denemesi yapıldı.

Nis

Okulumuzun çok amaçlı salonunda öğrencilerimize sinema günleri düzenlenmektedir.

Nis

Hayır sever tarafından yaptırılan mescidimizde uygulamalı eğitim yapılmaktadır.

Ekm

Velileri her türlü konuda bilgilendirmek, öğrenci devamsızlıklarını hızlı bir şekilde iletmek için okulumuz yönetimi toplu mesaj sistemine geçmiştir.

Okulumuzdan mesaj ulaşmayan velilerimiz varsa en kısa zaman okul idaresi ile görüşerek telefon numaralarını güncellemeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla duyurulur.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ, GEÇEN HAFTA DAĞITILAN OKUL KIYAFETLERİNİN ARDINDAN BUGÜN AYAKKABILARINA KAVUŞTULAR.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

May

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN "AKPINAR´IN GELECEĞİNİ EĞİTİYORUZ" PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ PROJESİNDE PLANLANAN ETKİNLİKLER VE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR.

Mrt

Okulumuzda Veli-Öğrenci-Öğretmen işbirliği yönünde 2.dönem ilk veli toplantısı düzenlendi.Katılım bekleneninde üstünde gerçekleşti.